Сергій 2014 писал(а):
Всім доброго дня хочу розказати які проблеми були в мене!!! Купив я цей DIR-315 прийшов додому вставив хард (новий) замовляв NAS-HDD в інтернет магазині, вставив загрузочний диск що ішов в комплекті операційка Windows 7 підклячив нас через роутер, роутер в комп і почав настроювати))) З диску пройшло все нормально з першого разу загалом компи в мережі його бачили.Дальше хотів щоб TV samsung nasа побачив але невиходило ніяк,думаю ану переставлю заново з диску!!!!!!!!Ага щас хрен почав встановлювати аж оп помилку видає, скільки я з нип намучився,що я тільки непробував і форматував всі формати і нові харди ставив і з іншиш компів-ноутів і з 7 і з ХР і з чистого віндовса кароче хрен два дня парився заліс сюди на форум все перечитав((((((((Почав поновому з візартів, ніяк нейшло аж рабтом замітив силку на DNS-315_Setup_Wizard_DI_v1.0.1.6 саме v1.0.1.6 ане 10-11 думаю спробую ато вже хотів кинути цей НАС об стіну. Підключив НАС\роутер а роутер до компа а нет невідключав айпішнік непрописував поставив автоматом, так от запустив візард але на англ. мові і пошла родная)))))) Помилку не вибило і почалась настройка))).Як я зрадів що не грохнув цей НАС!!!Такщо висновок перший раз пішло з дису а другий з V1.0.1.6 пробуйте якщо потрібна допомога пишіть!
ДЯКУЮ!